Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Talent i coneixement x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 153 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Els directors de les Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions de Catalunya ens expliquen, de primera mà, quins son els sectors dels seus països que ofereixen més oportunitats de negoci a l'empresa catalana.
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Com afronten les empreses de diversos sectors els nous reptes de la indústria 4.0?. T'apropem les experiències de 4 clústers i la visió de tres experts per conèixer-ho de primera mà.
Jornades i monogràfics
12-12-2016
type
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Idees d´experts
20-12-2015
type
Colòmbia és un país amb 49 milions d'habitants i amb un PIB que ha crescut de forma sostinguda en els darrers 15 anys (4,5% de mitjana). Malgrat els èxits macroeconòmics, el país enfronta problemes estructurals, baixa productivitat i poca diversificació. En conseqüència, requereix urgentment un model d'R+D i innovació que afegeixi valor als productes industrials i a l'oferta exportable colombiana. Tot plegat, obre oportunitats de negoci en la transferència de tecnologia per a les empreses que vulguin invertir al país.
Idees d´experts
01-05-2015
type
Europa aposta per fomentar la indústria 4.0, el nou model d'indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d'una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). La indústria 4.0 aviat impulsarà canvis fonamentals en el teixit empresarial català, fet que generarà nous reptes i noves oportunitats.

Jornades i monogràfics
01-04-2015
type
Quines seran les tendències en cosmètica i moda que marcaran el consum l'estiu 2016, i com podem adaptar-les als nostres productes? En la sessió organitzada pel Beauty Cluster Barcelona amb la col·laboració d'ACCIÓ, Úrsula Uría, representant a Espanya de l'Agència de tendències parisenca Nelly Rodi, ens va presentar les últimes novetats en cosmètica i moda per a l'estiu 2016.

Idees d´experts
01-03-2015
type
Què necessites, emprenedor? Catalunya Emprèn ha presentat noves eines per facilitar el procés emprenedor. En aquest acte, introduït per l'Honorable Sr. Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació, i el director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, s'ha fet un balanç del Programa Catalunya Emprèn, promogut per la Generalitat de Catalunya, i de les iniciatives en matèria emprenedora que alinea i engloba.

Idees d´experts
10-02-2015
type
El 2015 deixa enrere un any carregat de simbolisme, amb uns esdeveniments que ens fan mirar cap endavant amb més determinació. Precisament, amb motiu de la clausura dels actes del Tricentenari, el passat dia 9 de gener es va celebrar a l'Auditori de La Pedrera la jornada Catalunya en el Món 3.0: Síntesi i Palanques de Futur. Es va convidar a l'acte un grup d'experts que, repartits en dues taules rodones, van sintetitzar, d'una banda, les tendències que configuraran els principals vectors del món del futur des d'un punt de vista social, econòmic, tecnològic i científic. I de l'altra, els elements que seran clau per impulsar els canvis futurs. La jornada va ser introduïda per Miquel Calçada i Olivella, comissari de la Generalitat dels actes commemoratius del Tricentenari, i per Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.
Jornades i monogràfics
27-02-2012
type
Captar i comprometre els millors professionals és un dels reptes dels emprenedors a l'hora de formar el seu equip. Miguel Vicente, fundador de LetsBonus, explica l'exponencial creixement de l'empresa a través de la gestió del talent i el capital humà.
Jornades i monogràfics
29-11-2011
type
Durant el mes de novembre de 2011 s'ha celebrat el Fòrum Internacional d'Universitats Corporatives (ICUF), un punt de trobada per a directius de recursos humans d'empreses multinacionals que té per objectiu innovar els models d'aprenentatge i millorar la capacitació dels empleats a través de la formació corporativa.
de 1 a 10