Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Serveis a empreses x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 110 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Els directors de les Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions de Catalunya ens expliquen, de primera mà, quins son els sectors dels seus països que ofereixen més oportunitats de negoci a l'empresa catalana.
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Com afronten les empreses de diversos sectors els nous reptes de la indústria 4.0?. T'apropem les experiències de 4 clústers i la visió de tres experts per conèixer-ho de primera mà.
Jornades i monogràfics
12-12-2016
type
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Idees d´experts
09-02-2015
type
Antoni Sala | Conseller delegat de BCN Business Angels // Antoni Sala explora la seva trajectòria professional en l'àmbit de la inversió privada per compartir aquelles experiències i demostrar com aprendre dels errors. Antoni Sala ha estat durant 10 anys Subdirector General de Caixa Tarragona. Ha estat membre del consell d'Administració de més de 18 companyies a diversos sectors i conseller delegat de diverses empreses. BCN Business Angels, entitat de la qual n'és conseller delegat actualment, és una xarxa pionera d'inversors amb més de 40 membres.
Idees d´experts
27-12-2014
type
Lluís Font | Cofundador de Zyncro // Lluís Font repassa davant dels assistents d'aquest Esmorzar de finançament el procés de cessió de la companyia Zyncro a la societat mexicana Paraná per reflexionar sobre les dificultats que poden aparèixer en aquest tipus d'operacions. Així mateix, emmarca les potencialitats de Barcelona com a ciutat on fer créixer les empreses, i és que, després de Berlín, és la ciutat europea on s'hi generen més start-ups.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Inèdit // Inèdit ajuda els seus clients a incorporar el vector ambiental en els seus productes. Una empresa de recerca aplicada en el camp de la sostenibilitat i la prevenció ambiental. La seva premissa és que ser més sostenibles ens fa més innovadors
Jornades i monogràfics
16-01-2013
type
En aquest esmorzar hem conegut els 7 errors més comuns dels emprenedors. Jose Maria Pina, director d'Emprenedoria de la xarxa d'inversors privats Keiretsu Forum Barcelona, exposa les diverses errades més freqüents en totes les fases del projecte.
Jornades i monogràfics
14-01-2013
type
En la seva setena entrega, el cicle "La internacionalització de l'empresa" ha tractat un dels casos destacats del continent asiàtic: l'Índia. Jaume Giné, professor d'ESADE i secretari general de Casa Àsia; Suprio Bose, director del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Mumbai; i Eric Elbahr, VP Business Development de SCYTL; han estat els encarregats d'oferir la seva particular visió sobre aquesta potència emergent.
Jornades i monogràfics
29-10-2012
type
Analitzar el perfil de l'empresa ens ajudarà a veure el seu potencial emprenedor. Albert Riba, Dynamic Partner d'inPreneur, exposa en aquesta jornada com podem despertar la cultura intraprenedora dins d'una organització.
Jornades i monogràfics
02-10-2012
type
La cinquena sessió del cicle "La internacionalització de l'empresa", ha tractat sobre el cas de la Xina, una de les principals potències emergents de l'Àsia. Ivana Casaburi (ESADE), Alexandre Ibáñez (Cuatrecasas), Marc Briseño (Applus+) i Clàudia Danesi (ACC1Ó), van repassar les característiques d'aquest mercat.
de 1 a 10