Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Serveis a empreses x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 110 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Els directors de les Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions de Catalunya ens expliquen, de primera mà, quins son els sectors dels seus països que ofereixen més oportunitats de negoci a l'empresa catalana.
Des de la seva perspectiva d'experts en els mercats de destinació, i amb el coneixement d'anys d'experiència en comerç internacional, la veu dels directors ens apropa les oportunitats concretes dels sectors empresarials que més creixen als seus països.
A més, els vídeos mostren les empreses catalanes que ja fan negoci als diferents mercats i presenten els serveis d'acompanyament personalitzats de les oficines, que actuen com una prolongació de la vostra empresa a l'exterior.
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Com afronten les empreses de diversos sectors els nous reptes de la indústria 4.0?. T'apropem les experiències de 4 clústers i la visió de tres experts per conèixer-ho de primera mà.
Jornades i monogràfics
12-12-2016
type
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Idees d´experts
09-02-2015
type
Antoni Sala | Conseller delegat de BCN Business Angels // Antoni Sala explora la seva trajectòria professional en l'àmbit de la inversió privada per compartir aquelles experiències i demostrar com aprendre dels errors. Antoni Sala ha estat durant 10 anys Subdirector General de Caixa Tarragona. Ha estat membre del consell d'Administració de més de 18 companyies a diversos sectors i conseller delegat de diverses empreses. BCN Business Angels, entitat de la qual n'és conseller delegat actualment, és una xarxa pionera d'inversors amb més de 40 membres.
Idees d´experts
27-12-2014
type
Lluís Font | Cofundador de Zyncro // Lluís Font repassa davant dels assistents d'aquest Esmorzar de finançament el procés de cessió de la companyia Zyncro a la societat mexicana Paraná per reflexionar sobre les dificultats que poden aparèixer en aquest tipus d'operacions. Així mateix, emmarca les potencialitats de Barcelona com a ciutat on fer créixer les empreses, i és que, després de Berlín, és la ciutat europea on s'hi generen més start-ups.
Idees d´experts
01-12-2014
type
Òscar Farres | director d'Inversions del FEI // El Fons Europeu d'Inversions (FEI) és una entitat de la Unió Europea creada fa vint anys pel Banc Europeu d'Inversions (BEI), la Comissió Europea i diversos òrgans financers europeus. El seu objectiu és donar suport a l'emprenedoria i la innovació, així com ampliar la capacitat inversora de les petites i mitjanes empreses i fomentar la coinversió entre inversors privats a escala europea.
Idees d´experts
19-11-2014
type
Josep Lluís Sanfeliu | Managing partner d'Ysios Capital // Com podem aixecar més capital en una segona ronda de finançament? A qui recórrer? A quines xifres aspirem? Aquestes preguntes són les que Josep Lluís Sanfeliu, soci fundador d'Ysios Capital, ens posa sobre la taula en aquest Esmorzar de Finançament.

Ysios Capital és una gestora de fons de capital risc del sector de les ciències de la vida i la salut amb seu a Barcelona, que treballa amb un patrimoni gestionat de 69 milions d'euros i, addicionalment, està aixecant un segon fons de 100 milions d'euros.
Idees d´experts
30-09-2014
type
Jaime Escamilla | cofundador i CEO , aparca&go // aparca&go va adquirir ParkedInside, propietària d'un sistema de reserva de places d'aparcament i pagament únic a través del telèfon mòbil, que permetrà a aparca&go ampliar la seva oferta de serveis. Jaime Escamilla ens explica el procés d'inversió en l'start-up tecnològica per cobrir el buit tecnològic de la companyia.
Idees d´experts
15-07-2014
type
Un dels punts forts de la ponència va ser el seguit de fases que s'ha de seguir per invertir en una start-up del sector bio. Però, quins són els criteris a tenir en compte a l'hora d'invertir en projectes biotecnològics? L'equip, la tecnologia i l'R+D, o la fàcil comercialització del producte, són alguns dels trets més valorats pels inversors d'aquest tipus de projectes.
Idees d´experts
25-06-2014
type
Totes les accions que poden beneficiar una empresa, també se'n poden tornar en contra. Pere Mayol, expert en start-ups, ens explica com una mala gestió del sweat equity pot crear situacions complicades, com per exemple, quan les accions es reparteixen entre els treballadors i els directius es troben que han de gestionar un equip on tots són propietaris de l'empresa.
de 1 a 10