Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Entorn econòmic x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 71 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Els directors de les Oficines Exteriors de Comerç i d'Inversions de Catalunya ens expliquen, de primera mà, quins son els sectors dels seus països que ofereixen més oportunitats de negoci a l'empresa catalana.
Jornades i monogràfics
28-12-2016
type
Com afronten les empreses de diversos sectors els nous reptes de la indústria 4.0?. T'apropem les experiències de 4 clústers i la visió de tres experts per conèixer-ho de primera mà.
Jornades i monogràfics
12-12-2016
type
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Publicacions
11-12-2015
type

Informe que dóna a conèixer l'actualització del càlcul del pes de la nova indústria a l'economia catalana. El concepte nova indústria reflecteix que la indústria i els serveis a la producció han de ser considerats conjuntament atesa la seva interrelació existent.

Idees d´experts
10-02-2015
type
El 2015 deixa enrere un any carregat de simbolisme, amb uns esdeveniments que ens fan mirar cap endavant amb més determinació. Precisament, amb motiu de la clausura dels actes del Tricentenari, el passat dia 9 de gener es va celebrar a l'Auditori de La Pedrera la jornada Catalunya en el Món 3.0: Síntesi i Palanques de Futur. Es va convidar a l'acte un grup d'experts que, repartits en dues taules rodones, van sintetitzar, d'una banda, les tendències que configuraran els principals vectors del món del futur des d'un punt de vista social, econòmic, tecnològic i científic. I de l'altra, els elements que seran clau per impulsar els canvis futurs. La jornada va ser introduïda per Miquel Calçada i Olivella, comissari de la Generalitat dels actes commemoratius del Tricentenari, i per Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.
Jornades i monogràfics
11-07-2012
type
El passat divendres 22 de juny va tenir lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya la jornada "La reforma laboral 2012" que organitzaven conjuntament el Consell de Relacions Laborals de Catalunya i el Departament d'Empresa i Ocupació.
Jornades i monogràfics
12-06-2012
type
En aquesta jornada les empreses que formen el clúster del sector gurmet han tingut l'oportunitat d'interrelacionar-se i determinar quins han de ser els objectius, projectes i vies d'actuació, amb ponències com la que explica el rellançament de Moritz. També hi hagut l'oportunitat per conèixer l'estat i les tendències del sector.
Publicacions
10-01-2012
type
En l'actualitat, les persones no busquen només "consumir" els productes. La realitat de l'estat del benestar i les societats "avançades" provoca que la bellesa, la prevenció i el plaer prenguin protagonisme. Aquesta publicació presenta les conclusions del mapeig i l'anàlisi de la indústria del benestar a Catalunya, així com les principals tendències i els perfils dels consumidors.

Publicacions
31-10-2011
type
Ens trobem en un moment de transformació on la indústria editorial s'ha d'adaptar a noves tendències i oportunitats fruit de la digitalització del llibre i dels continguts en general. Aquest treball presenta aquests canvis que viu el sector així com els reptes estratègics identificats, i proposa línies d'actuació per reforçar la situació competitiva de les empreses del món editorial.
Publicacions
20-07-2011
type
Aquesta publicació presenta les conclusions del mapatge i l'anàlisi del sector de productes infantils a Catalunya, així com el procés de formació de l'associació Kid's Cluster.
de 1 a 10