Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Biotecnologia i Ciències de la Salut x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 90 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
12-12-2016
type
Vols tenir informació sobre l'ecosistema emprenedor català? Vols saber quins són els grans èxits de les start-ups de Catalunya? O les inversions més destacades? Tot això i molt més està recollit a la nova plataforma virtual on les start-ups catalanes es connecten al món. És l'únic espai on es recullen les xifres i les dades de més de 1.100 start-ups.
Jornades i monogràfics
16-12-2012
type
El coneixement, la recerca i la innovació, així com la seva transferència tecnològica, són elements fonamentals per al creixement d'una economia. Catalunya, país de llarga tradició innovadora, aposta fermament pel talent de cara a construir un futur que la situï com un pol de referència. En aquest monogràfic podem conèixer l'estat actual del sector, l'opinió de diversos actors protagonistes, així com les experiències d'èxit de centres tecnològics de referència del país.
Jornades i monogràfics
17-07-2012
type
Conèixer profundament la tecnologia propietat de l'empresa és imprescindible en un procés de negociació d'inversió. En aquest sentit, el procés de due diligence tecnològica ajuda a identificar els punts forts i valorar els riscos. Fermín Goytisolo, soci de Metasbio, explica com és aquest procés i quins beneficis aporta.
Jornades i monogràfics
12-01-2012
type
Els Materials per a la Salut, l'Agroindústria i la Remediació d'Entorns contaminats són tres àmbits on l'aplicació de les biotecnologies introduiran canvis substancials els propers 5-10 anys. Es presenten les principals oportunitats en els mercats internacionals per a les empreses i centres de recerca de Catalunya en aquests àmbits a partir de la recerca liderada per la Fundación OPTI (amb el suport del CIEMAT).
Catàlegs
22-11-2011
type
La 43a edició de la fira MEDICA, la trobada més important del sector de les Tecnologies Mèdiques, s'ha celebrat del 16 al 19 de novembre de 2011 a Düsseldorf (Alemanya).
Publicacions
27-07-2011
type
La biotecnologia és un sector en expansió que requereix un finançament important per seguir creixent. Per això, és clau apropar el món financer. Conscient d'això, CataloniaBIO ha impulsat l'Estudi Fènix per conèixer la visió que té el món financer del sector i quines són les necessitats financeres de les empreses biotecnològiques.
Jornades i monogràfics
15-06-2011
type
Connectar els diferents actors d'innovació del Vallès Occidental, i fomentar la connexió entre les infraestructures científico-tecnològiques de la zona i els clústers d'òptica i salut amb l'objectiu de potenciar la seva repercussió sobre el territori. Aquests són els objectius de la jornada de presentació del Pol d'Innovació en Òptica i Salut.
Publicacions
17-12-2010
type
Estudi del marc legal i institucional del sector de la biotecnologia a l'Índia, dirigit a les empreses catalanes interessades a entrar en aquest mercat.
Catàlegs
17-06-2010
type
Aquest catàleg presenta l'oferta d'alguns dels integrants de les xarxes tecnològiques de Catalunya. Recull dotzenes de fitxes que contenen informació de diferents tecnologies, de l'estat d'evolució d'aquestes i de les seves possibles aplicacions.
Catàlegs
01-12-2009
type
Recull de les fitxes dels emprenedors, que van ser finalistes a la 9à edició del Concurs d'Idees de Negoci d'ACC1Ó. Conté el resum executiu dels projectes que es presenten, així com les dades de contacte de l'emprenedor o empresa que el presenta.
de 1 a 10