Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Logística i transports x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 53 resultats
de 1 a 10
Publicacions
28-07-2017
type

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial del packaging a Catalunya.

Casos d´empresa
17-12-2014
type
Batec Mobility // Batec Mobility és el resultat d'emprendre des de la necessitat. La recerca de solucions a les dificultats de mobilitat amb cadira de rodes van conduir a la creació d'un innovador sistema que les converteix en tricicles elèctrics. Actualment ja és una referència en el sector de l'ortopèdia i les ajudes tècniques
Casos d´empresa
17-12-2014
type
CubyKayak // CubyKayak és una d'aquelles idees emprenedores que sorgeixen de l'impuls de cobrir una pròpia necessitat. En aquest cas, la de disposar d'un caiac lleuger, econòmic i sobretot fàcilment transportable. Un caiac per al lleure esportiu a l'abast de tothom
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Ictineu3 // Ictineu3 és el resultat de 10 anys de recerca i desenvolupament. Un projecte d'innovació que ha realitzat un lleuger i potent submarí per convertir-lo en una valuosa eina d'exploració dels fons marins. L'Ictineu3 és el novè submarí del món que pot baixar a més profunditat
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Sterna // Sterna és un ocell que vola del Pol Nord al Pol Sud i viceversa. I d'aquest esperit beu el vaixell i l'empresa que porten el mateix nom. Ofereixen alguna cosa més que un viatge per mar; és una experiència única per descobrir indrets on encara avui només s'hi pot accedir des de l'aigua
Jornades i monogràfics
03-06-2013
type
La jornada es va centrar en mostrar les oportunitats de què disposaran les empreses catalanes del sector del transport per dur a terme recerca col·laborativa a nivell europeu, a través dels instruments Eranet Transport i Horizon2020.
Publicacions
01-05-2008
type
Aquest treball analitza l'evolució d'aquest fenomen i les principals tendències que s'albiren de cara al futur com a nova via d'internacionalització i les noves oportunitats per a les empreses catalanes.
Idees d´experts
27-03-2012
type
Ali Kahvecioglu | Director , Oficina exterior d'ACCIÓ a Istanbul // Ali Kahvecioglu, director de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Istanbul, reflexiona al voltant del context turc, i de les oportunitats que hi poden trobar les empreses catalanes. El creixement econòmic sostingut i la situació geoestratègica converteixen Turquia en un mercat interessant, i que compta amb afinitats culturals que faciliten els negocis amb el nostre país.
Casos d´empresa
13-02-2012
type
SinMaletas // Malgrat l'auge dels viatges low cost, no tot són comoditats. Recàrrecs per excés de pes, cues per facturar i recollir equipatges o fins i tot la seva pèrdua. L'empresa catalana SinMaletas ha sabut trobar el seu espai al mercat online convertint-se en una referència pels estudiants amb beques a l'estranger, empresaris o equips esportius. Recullen les pertinences de l'usuari i les porten on ell desitgi perquè pugui viatjar amb les mans a les butxaques.
Idees d´experts
25-01-2012
type
Madrona Marcet | Directora , Oficina exterior d'ACCIÓ a Hong Kong // Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Hong Kong, reflexiona sobre l'actualitat del mercat xinès, que no para de créixer. Ens dóna tres idees que cal tenir presents en l'aposta pel país asiàtic: un enorme volum de potencials consumidors, el mercat més gran del món en el sector de la construcció, i les claus per assolir resultats.
de 1 a 10