Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Logística i transports x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 56 resultats
de 1 a 10
Tendències de mercat
07-11-2017
type

L'economia circular té com a objectiu principal preservar el valor dels recursos durant el major temps possible, en lloc de seguir explotant el model habitual que es basa en "extreure-produir-usar –llençar". Aquesta guia d'oportunitats de negoci de l'economia circular dins del sector de la mobilitat, recull 19 experiències en el camp del transport i la logística.

Publicacions
04-10-2017
type

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector dels mitjans de producció agrícola ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial dels mitjans de producció agrícola a Catalunya.

Publicacions
04-10-2017
type

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al sector químic ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya i les oportunitats de negoci que troben les empreses estrangeres al nostre territori. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quines són les principals oportunitats de negoci del sector? Quines són les zones on té més pes el sector? Quins avantatges competitius ofereix el sector a Catalunya? Tot això i més al flaix sectorial del sector químic a Catalunya.

Publicacions
28-07-2017
type

El Flaix Sectorial de Catalunya dedicat al packaging ofereix una visió ràpida i actualitzada de la situació del sector a Catalunya. Quina dimensió té i quins són els seus subsectors punters? Quina tipologia d'empreses és més característica del sector? A quines demarcacions catalanes té més pes el sector? Quins reptes de futur ha d'afrontar? Tot això i més al flaix sectorial del packaging a Catalunya.

Casos d´empresa
17-12-2014
type
Batec Mobility // Batec Mobility és el resultat d'emprendre des de la necessitat. La recerca de solucions a les dificultats de mobilitat amb cadira de rodes van conduir a la creació d'un innovador sistema que les converteix en tricicles elèctrics. Actualment ja és una referència en el sector de l'ortopèdia i les ajudes tècniques
Casos d´empresa
17-12-2014
type
CubyKayak // CubyKayak és una d'aquelles idees emprenedores que sorgeixen de l'impuls de cobrir una pròpia necessitat. En aquest cas, la de disposar d'un caiac lleuger, econòmic i sobretot fàcilment transportable. Un caiac per al lleure esportiu a l'abast de tothom
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Ictineu3 // Ictineu3 és el resultat de 10 anys de recerca i desenvolupament. Un projecte d'innovació que ha realitzat un lleuger i potent submarí per convertir-lo en una valuosa eina d'exploració dels fons marins. L'Ictineu3 és el novè submarí del món que pot baixar a més profunditat
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Sterna // Sterna és un ocell que vola del Pol Nord al Pol Sud i viceversa. I d'aquest esperit beu el vaixell i l'empresa que porten el mateix nom. Ofereixen alguna cosa més que un viatge per mar; és una experiència única per descobrir indrets on encara avui només s'hi pot accedir des de l'aigua
Jornades i monogràfics
03-06-2013
type
La jornada es va centrar en mostrar les oportunitats de què disposaran les empreses catalanes del sector del transport per dur a terme recerca col·laborativa a nivell europeu, a través dels instruments Eranet Transport i Horizon2020.
Publicacions
01-05-2008
type
Aquest treball analitza l'evolució d'aquest fenomen i les principals tendències que s'albiren de cara al futur com a nova via d'internacionalització i les noves oportunitats per a les empreses catalanes.
de 1 a 10