Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Xina x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 209 resultats
de 1 a 10
Catàlegs
28-03-2017
type
Coneix les 40 empreses catalanes participants a la missió comercial a la Xina (del 26 al 28 de març) i Hong Kong (del 29 al 31 de març). Són empreses catalanes dels sectors de l'alimentació, el turisme, l'automoció i la biotecnologia, que mantindran més de 700 reunions amb empreses, associacions i entitats locals.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
La Xina mostra un creixement econòmic del 6,7%, i les relacions comercials amb Catalunya presenten una tendència positiva. Les exportacions catalanes han crescut ininterrompudament els darrers anys assolint els 1.308 milions d'euros. Catalunya exporta principalment productes com la carn porcina (19,1%), productes farmacèutics (13,1%) i aparells i material elèctric (7,7%). La Xina presenta oportunitats de negoci principalment en sectors com les indústries del transport, l'automoció, la biotecnologia, el sector logístic, les matèries primeres, la restauració, les TIC o el tèxtil.
Idees d´experts
27-12-2016
type
Madrona Marcet | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong // Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior de Catalunya a Hong Kong, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci. L'oficina cobreix els mercats Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.
Jornades i monogràfics
06-05-2013
type
La Xina gaudeix d'un creixement sostingut anual de quasi el 9% els darrers deu anys. És un mercat imprescindible que presenta, però, diverses singularitats que cal conèixer. En aquesta jornada, diversos experts i empreses analitzen les claus per invertir amb èxit al gegant asiàtic.
Jornades i monogràfics
02-05-2013
type
Fa força temps que la Xina ha despertat i va encaminada amb decisió cap al primer lloc de l'economia mundial. Les oportunitats que ofereix un mercat enorme, amb una població on la classe mitjana no para de créixer, no es poden deixar escapar per les empreses catalanes. La Xina, doncs, ja no és tan sols una bona ubicació per produir; sobretot és un mercat on s'hi ha de ser. En aquest monogràfic descobrirem on són les principals oportunitats i quins són els consells a tenir en compte per introduir-se a un país molt singular.
Publicacions
30-04-2013
type
Aquest estudi, guardonat a la VIII Edició dels Ajuts a la recerca per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), ens presenta una extensa anàlisi de les inversions empresarials a la Xina dels últims anys. A més, l'estudi compta amb les experiències de diverses empreses catalanes destacades com el Grup Simón, Mango, Esteve, Torres o Borges.
Jornades i monogràfics
02-10-2012
type
La cinquena sessió del cicle "La internacionalització de l'empresa", ha tractat sobre el cas de la Xina, una de les principals potències emergents de l'Àsia. Ivana Casaburi (ESADE), Alexandre Ibáñez (Cuatrecasas), Marc Briseño (Applus+) i Clàudia Danesi (ACC1Ó), van repassar les característiques d'aquest mercat.
Jornades i monogràfics
07-05-2012
type
Créixer a l'Àsia i el Pacífic. Aquest és el desig i també el repte de moltes empreses catalanes que volen aprofitar les enormes oportunitats de negoci que ja presenta el continent. Amb aquest monogràfic et donem diverses claus per desmuntar els tòpics i ajudar-te a posar la teva empresa a l'abast del continent que dominarà el món.
Jornades i monogràfics
13-03-2012
type
El mercat xinès ofereix múltiples oportunitats a les petites i mitjanes empreses catalanes, especialment en el sector industrial. En aquesta jornada s'ha presentat l'estudi sobre "La indústria a la Xina", just abans de conèixer les singularitats d'aquest país a l'hora de comprar i vendre-hi.
Jornades i monogràfics
19-07-2011
type
El passat dimarts 5 de juliol va tenir lloc a ACC1Ó la sessió de networking dirigida a professionals d'empreses catalanes dels sectors del tèxtil-confecció i de la moda interessats a internacionalitzar-se a la Xina i l'Índia.
de 1 a 10