Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Taiwan x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 9 resultats
Idees d´experts
27-12-2016
type
Madrona Marcet | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong // Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior de Catalunya a Hong Kong, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci. L'oficina cobreix els mercats Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.
Píndoles
02-08-2010
type
Seguint l'estela de les economies asiàtiques emergents, els països de renda baixa de la regió es posicionen com els mercats emergents del demà. L'èxit d'Àsia es basa en l'estabilitat macroeconòmica, el creixement sostingut i l'expansió de les oportunitats d'ocupació.
Píndoles
21-06-2010
type
Les economies asiàtiques són les que estan millors posicionades per mantenir alts nivells de creixement sostenibles en el temps. Un dels reptes d'aquestes economies és, tanmateix, la conformació d'un mercat de consum local que redueixi la seva dependència del sector exterior.
Píndoles
19-03-2009
type
Les economies emergents asiàtiques patiran un coll d'ampolla els propers anys, com a mínim fins que aconsegueixin ajustar les seves ofertes de formació i de capacitació laboral al contingent de recursos humans que aquestes economies necessitaran
Píndoles
19-03-2009
type
Les projeccions demogràfiques mostren com s'està donant una reducció de la població en edat de treballar en les economies avançades. Alemanya, Espanya, Corea del Sud, Taiwan i especialment el Japó, disminuiran la seva població econòmicament activa els propers vint anys. El Regne Unit, França, Singapur, el Canadà i Suècia pràcticament la mantindran al mateix nivell. Només els Estats Units l'augmentarà significativament.
Píndoles
15-01-2009
type
Les projeccions demogràfiques mostren com s'està donant una reducció de la població en edat de treballar en les economies avançades. Per exemple, Alemanya, Espanya, Corea del Sud, Taiwan i especialment el Japó, disminuiran la seva població econòmicament activa els propers vint anys. El Regne Unit, França, Singapur, el Canadà i Suècia pràcticament la mantindran al mateix nivell. Només els Estats Units l'augmentarà significativament.
Píndoles
23-12-2008
type
Un fenomen destacat i amb implicacions sobre la reconfiguració d'un nou mapa de hubs logístics globals, és el creixent pes del transport aeri, com a alternativa vàlida per productes d'alt valor afegit i on temps i fiabilitat de lliurament juguen un paper important.
Píndoles
22-12-2008
type

L'auge de les economies emergents fa que la ciència i la tecnologia quedin més repartits i multipolaritzats que mai..

Píndoles
30-01-2008
type
Sud-est asiàtic i els països de l'Europa de l'Est i la CEI. Geòrgia, seguida de Romania, lideren el rànquing dels països on més reformes s'han dut a terme durant el dos últims anys.
Acota la teva cerca
Països
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Tipus de jornada o monogràfic
  • No hi ha Tipus de jornada o monogràfic  per aquesta cerca
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca