Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Hong Kong x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 14 resultats
de 1 a 10
Catàlegs
28-03-2017
type
Coneix les 40 empreses catalanes participants a la missió comercial a la Xina (del 26 al 28 de març) i Hong Kong (del 29 al 31 de març). Són empreses catalanes dels sectors de l'alimentació, el turisme, l'automoció i la biotecnologia, que mantindran més de 700 reunions amb empreses, associacions i entitats locals.
Tendències de mercat
01-06-2017
type
Hong Kong ofereix oportunitats de negoci per les empreses especialment en els sectors de l'alimentació, els materials i matèries primeres, la salut i els equipaments mèdics i el tèxtil i moda. Les exportacions catalanes, que representen el 30,7% de les exportacions de l'Estat espanyol a Hong Kong, han augmentat un 16,2% el 2016 assolint la xifra dels 291,9 milions d'euros. Els productes que Catalunya ven principalment són la carn (25,2%), altres productes químics (10,4%) i perfumeria i cosmètica (8,5%).
Idees d´experts
27-12-2016
type
Madrona Marcet | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Hong Kong // Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior de Catalunya a Hong Kong, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer-hi negoci. L'oficina cobreix els mercats Hong Kong, Taiwan i Sud de la Xina.
Idees d´experts
25-01-2012
type
Madrona Marcet | Directora , Oficina exterior d'ACCIÓ a Hong Kong // Madrona Marcet, directora de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Hong Kong, reflexiona sobre l'actualitat del mercat xinès, que no para de créixer. Ens dóna tres idees que cal tenir presents en l'aposta pel país asiàtic: un enorme volum de potencials consumidors, el mercat més gran del món en el sector de la construcció, i les claus per assolir resultats.
Idees d´experts
01-12-2009
type
José Antonio Arribas | Director , CPN de Hong Kong // El comerç internacional amb Hong Kong funciona especialment amb el sector industrial i sobretot el disseny industrial. Aquesta illa continua sent la porta d'entrada al mercat xinès i per arribar-hi es recomana estar al dia i adaptar-se al context econòmic de la regió.
Píndoles
02-08-2010
type
Seguint l'estela de les economies asiàtiques emergents, els països de renda baixa de la regió es posicionen com els mercats emergents del demà. L'èxit d'Àsia es basa en l'estabilitat macroeconòmica, el creixement sostingut i l'expansió de les oportunitats d'ocupació.
Píndoles
21-06-2010
type
Les economies asiàtiques són les que estan millors posicionades per mantenir alts nivells de creixement sostenibles en el temps. Un dels reptes d'aquestes economies és, tanmateix, la conformació d'un mercat de consum local que redueixi la seva dependència del sector exterior.
Píndoles
05-02-2010
type
Les economies petites, estables, flexibles i orientades a l'exportació, com la de Catalunya, estan més ben posicionades per beneficiar-se de manera immediata de la recuperació.
Píndoles
19-03-2009
type
Les economies emergents asiàtiques patiran un coll d'ampolla els propers anys, com a mínim fins que aconsegueixin ajustar les seves ofertes de formació i de capacitació laboral al contingent de recursos humans que aquestes economies necessitaran
Píndoles
18-03-2009
type
La nova realitat econòmica i financera dels últims anys ha produït canvis importants dins l'esfera del poder financer mundial, alguns centres s'han vist reforçats mentre d'altres han perdut posicions i alguns han emergit amb força.
de 1 a 10