Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Distribució i comerç x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 103 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
19-12-2014
type
Ahir, avui i demà. Catalunya ha emprès, emprèn i emprendrà. Perquè és un país petit i treballador, que sempre ha sabut sortir-se'n tot i les múltiples pedres del camí gràcies a l'empenta de la seva gent, de les seves empreses i dels seus emprenedors. Aquesta només és una petita i diversa mostra de l'emprenedoria que tira endavant Catalunya. Sectors tradicionals com l'alimentari o el vitivinícola, més nous com el Mobile o les TIC, passant per la transferència tecnològica o l'economia col·laborativa. Tots hi tenen cabuda.

En aquesta pàgina es recullen els 40 testimonis d'emprenedoria que van presentar-se dins l'exposició "Ahir, avui, demà. Catalunya Emprèn. Idees que mouen Catalunya". L'exposició, que va recórrer Catalunya des del 27 de juliol del 2014 fins al 10 de gener del 2015, volia destacar l'emprenedoria catalana d'una manera innovadora i interactiva. A continuació, trobareu aquestes 40 experiències en format audiovisual, estructurades en 6 blocs temàtics. S'integren dins el Banc de Coneixement Empresarial d'ACCIÓ perquè altres empreses i emprenedors puguin conèixer-les, aprofitar-les i donar continuïtat a la llarga trajectòria emprenedora catalana.
Idees d´experts
07-10-2015
type
Xavi Rius | CEO de Citysens // Citysens és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Sud. La start-up dissenya i produeix jardins verticals per poder gaudir de les plantes a casa. Un producte de disseny, còmode i pràctic, especialment pensat per a aquells que tenen poc temps.
Idees d´experts
11-09-2015
type
Josep Mitjà | Cofundador de Wuaki.tv // Josep Mitjà va participar en una sessió del Pla Esprint on va parlar de la seva experiència en aixecar finançament per a la seva start-up d'èxit Wuaki.tv, un videoclub en línia fundat a Barcelona el 2007 juntament amb Jacinto Roca, i des de 2012 a mans del grup gegant japonès Rakuten que la va adquirir per un bon grapat de diners, tot i que la quantitat exacta no ha estat confirmada per cap de les dues companyies.
Idees d´experts
04-09-2015
type
Thaïs Zorrilla i Ricard Sanz // VÍVELUS és una start-up que forma part del Pla Embarca d'Start-Up Catalonia a Girona. Vívelus comercialitza experiències basades en oficis, tradicions, cultura, llegendes i artesania de cada zona, que les persones viuen en primera persona, convertint-se en protagonistes.
Idees d´experts
07-08-2015
type
Joan Miquel Espada | CEO i fundador // Getupcode és una start-up que forma part del Pla Esprint d'Start-Up Catalonia. Getupcode és una comunitat en línia de programadors i directors de tecnologia de les empreses per tal que ambdós sectors professionals puguin contractar-se a través d'Internet de forma fàcil, ràpida i segura.
Idees d´experts
31-07-2015
type
Rafa Ramírez i Alex Surroca | CEO Neosalus i CEO Use It // Use-It i Neosalus són dues start-ups que formen part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Lleida. Han signat una joint venture per desenvolupar un programari i maquinari de gestió de desfibril·ladors amb la finalitat de fer-los més accessibles al ciutadà i augmentar del 10% al 65% la supervivència en els casos de mort sobtada.
Idees d´experts
24-07-2015
type
Josep Dosta | Soci fundador de Woodys Barcelona // Woodys Barcelona és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Central. Woodys Barcelona és una marca d'ulleres amb fusta, ubicada a Vic, que en només un any i 10 mesos ja està present a més de 30 països i factura prop del milió d'euros.
Idees d´experts
16-07-2015
type
Miquel Pujadas | Tutor de Start-up Catalonia // Tutor de start-up especialitzat en empreses agroalimentàries, també col·labora en aquest camp amb Creacció, agència d'innovació, emprenedoria i coneixement a Osona.
Soci fundador d'I+D Gastronomia, ha treballat en diferents mercats europeus. És llicenciat en Administració i Direcció d'empreses i Màster en International Business.
Idees d´experts
13-07-2015
type
Sven Huber , soci fundador de Boolino //

BOOLINO és una start-up que forma part del Pla Esprint d'Start-Up Catalonia. BOOLINO és el lloc de referència de la lectura infantil, una eina única que permet descobrir els millors llibres per als fills d'una manera còmoda, intuïtiva i divertida.

Idees d´experts
27-03-2015
type
Ferran Cívico , CEO de Take Your Week //

Take Your Week és una start-up que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Girona. Comercialitza productes d'acollida per hotels i cases de turisme rural. També fabrica kits de servei per millorar l'experiència dels clients d'apartaments turístics i bungalous.de 1 a 10