Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Construcció i infraestructures x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 177 resultats
de 1 a 10
Casos d´empresa
16-05-2015
type
IMC Toys // Miguel Ángel Fernández, R&D Manager d'IMC Toys, assegura que aquesta "és una empresa de joguines però no ens passem tot el dia jugant". Fernández ens posa sobre la taula els consells més importants perquè una empresa pugi al carro de la innovació, fruits de la seva trajectòria i experiència en el sector i particularment de la seva experiència a IMC Toys, l'esperit innovador de la qual ha estat determinant per al seu creixement i presència internacional.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Lacol // Lacol és una cooperativa constituïda per 14 arquitectes amb voluntat de fer les coses de forma diferent. Ubicats al barri de Sants de Barcelona, aquests joves arquitectes treballen amb organització horitzontal i posen èmfasi en els valors de proximitat i sostenibilitat
Casos d´empresa
17-12-2014
type
RS Tecnologia // RS Tecnologia es dedica a la pavimentació decorativa amb asfalt 100% reciclat. Dissenya, crea i comercialitza un producte que trepitgem cada dia i fa més fàcil i agradable la nostra vida. Alhora, també crea i comercialitza maquinària i eines per al processament d'aquest tipus de paviment
Jornades i monogràfics
26-07-2013
type
La revista d'anuncis Primeramà va ser la llavor de l'actual Anuntis, una empresa que va emprendre una transformació radical del negoci quan Internet era encara un gran desconegut. David González Castro, cofundador i president de l'empresa, explica en aquest esmorzar l'evolució de més de 200 publicacions en paper eliminades per liderar el sector dels classificats a la xarxa.
Jornades i monogràfics
10-06-2013
type
El proper 1 de juliol Croàcia es convertirà en el 28è membre de la Unió Europea, i culminarà així el seu procés d'adhesió. En aquesta jornada, l'Honorable senyor Juli Bárcena, cònsul honorari de la República de Croàcia; i Mark Jeffery, policy officer de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona; han presentat les característiques i oportunitats de negoci que ofereix el país balcànic.
Jornades i monogràfics
04-06-2013
type
En aquest esmorzar hem conegut el cas de Lékué de la mà de Xavier Costa, director general de l'empresa. Després d'existir uns quants anys com a fabricants de glaçoneres i altres estris de cuina per tercers, amb l'arribada de l'actual director general l'empresa va reinventar-se completament mitjançant la innovació centrada en l'usuari.
Jornades i monogràfics
02-05-2013
type
En aquest esmorzar hem conegut la gestió de la innovació de Roca de la mà de Josep Congost, director del Roca Innovation Lab. L'empresa líder en ambients sanitaris, present en més de 130 països, constitueix un gran exemple d'èxit empresarial i d'aposta pel disseny i la innovació com a elements diferenciadors.
Jornades i monogràfics
17-09-2012
type
Amb prop de 200 milions d'habitants, el Brasil és actualment la 6ª economia mundial. El 2011 el PIB brasiler va créixer un 2,7%, l'atur es manté a taxes inferiors al 6%, i la inflació està continguda per sota del 7%. El consum continua sent un dels motors del creixement brasiler, juntament amb la inversió en infraestructures a través del PAC – Programa d'Acceleració del Creixement, i al votant dels futurs esdeveniments esportius: els Mundials de futbol de 2014 i els Jocs Olímpics de Rio 2016.
Jornades i monogràfics
23-07-2012
type
La quarta sessió del cicle "La internacionalització de l'empresa", ha versat sobre els Emirats Àrabs, posant especial èmfasi en el cas de Dubai. Elie el-Anbar, director del CPN d'ACC1Ó a Dubai, i Eduard Garcia, responsable dels mercats de l'Àfrica, Orient Mitjà, Àsia i Oceania de Germans Boada, expliquen les claus per tenir èxit en aquest mercat.
Jornades i monogràfics
07-06-2012
type
En la conjuntura econòmica actual, en un mercat intern amb una demanda molt feble, les petites i mitjanes empreses comencen a cercar altres regions on obrir mercats. En aquest acte, Ignacio Mur (ESADE), Josep Maria Buades (ACC1Ó Sao Paulo) i Ramon Roca (Ros Roca Group), exposen les claus per tenir èxit al Brasil.
de 1 a 10