Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  negoci x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 8 resultats
Tendències de mercat
07-06-2017
type

El Mapa Global d'Oportunitats, adreçat a les empreses catalanes que vulguin internacionalitzar-se, identifica 183 oportunitats de negoci en els 35 països en els quals ACCIÓ té Oficina Exterior de Comerç i Inversions.

Tendències de mercat
26-07-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector tèxtil i moda. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Tendències de mercat
22-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector hàbitat - contract. Detall de l'evolució competitiva a Catalunya i de les tendències globals al món.
Tendències de mercat
10-06-2016
type
El Mapa Global d'Oportunitats, adreçat a les empreses catalanes que vulguin internacionalitzar-se, identifica gairebé 500 oportunitats sectorials en els més de 90 mercats en els quals ACCIÓ té Oficina Exterior de Comerç i Inversions.
Tendències de mercat
01-06-2016
type
Presentació de l'anàlisi d'oportunitats en mercats internacionals per a empreses catalanes del sector de l'automoció. Detall de les tendències globals, de l'evolució competitiva i del posicionament dels principals fabricants del món.
Idees d´experts
12-09-2015
type
Joan Riera // No hi ha esperit millor que el de l'emprenedor. Aquesta és la premisa de Joan Riera, professor a l'ESADE Business School, que té ben clar que la millor manera per aprendre en aquesta vida és mirant de tirar endavant una idea de negoci. En aquesta ponència, Riera ens desplega el seu particular manual per fer un bon pla de negoci i ofereix consells pràctics per no cometre els errors més comuns.
Presentacions
09-06-2016
type
Coneix, d'una banda, les oportunitats d'innovació i d'emprenedoria a Massachusetts, les estratègies d'inversió i les tendències del sector digital health; i, de l'altra, com estan contribuint les institucions de Massachusetts a desenvolupar l'ecosistema socioeconòmic de Catalunya.
Presentacions
19-02-2016
type
L'ecosistema de Massachussets és un dels més innovadors en els sectors de la bioinformàtica i les TIC aplicades al sector salut (Bio-IT). En aquest sentit, Boston ofereix oportunitats de negoci i socis tecnològics per a les start-ups i empreses catalanes en els àmbits bio, farmacèutic i digital-health.
Acota la teva cerca
Sectors
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
  • No hi ha Tipus de jornada o monogràfic  per aquesta cerca
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca