Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Internet x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 136 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
19-07-2017
type
Yoram Wijngaarde | Fundador , Dealroom.co // Durant la conferència inaugural del Fòrum d'Inversió, Yoram Wijngaarde, fundador de Dealroom.co –la base de dades més extensa d'operacions de capital risc a Europa–, va aportar dades del capital aixecat per les empreses del país l'any 2016, que van sumar 3,4 bilions d'euros.
Idees d´experts
19-07-2017
type
Raül Aragonés i David Comellas , AEInnova // AEInnova (Alternativa Energy Innovations) ha estat l’empresa guanyadora del Premi Fòrum d’Inversió 2017 per la tecnologia que ha creat i que aprofita la calor residual que genera la indústria, convertint-la en energia elèctrica retornable a la xarxa.
Idees d´experts
19-07-2017
type
Josep Mitjà i Jacinto Roca , Wuaki TV // En l’edició d’enguany es va lliurar a Jacinto Roca i Josep Mitjà, cofundadors de Wuaki TV –ara Rakuten TV– el Premi a la Trajectòria Emprenedora que s’atorga als emprenedors d’una empresa de màxim 10 anys de vida que hagi tingut una trajectòria de creixement reconeguda.
Idees d´experts
19-07-2017
type
Descobreix en aquest vídeo resum com va ser la 22a edició del Fòrum d'Inversió en què es van presentar en format elevator pitch d’un minut els 21 millors projectes empresarials.
Jornades i monogràfics
13-09-2016
type
El sector de la fabricació additiva o 3D (màquines, materials i serveis associats) està creixent a ritmes superiors al 30% anual en diferents segments. Barcelona destaca com un dels focus més actius en la fabricació digital, amb la seva xarxa de fab labs.

Idees d´experts
13-09-2016
type
Vinton Cerf // Els efectes de la difusió de la fabricació additiva es materialitzen amb un increment de la productivitat, un menor impacte ambiental i una nova ordenació de les cadenes de valor. Vinton Cerf, científic nord-americà considerat com un dels pares d'Internet, fa les seves aproximacions a la impressió 3D en aquesta ponència.
Idees d´experts
13-09-2016
type
Magí Galindo // Magí Galindo, expert internacional en el camp de la fabricació additiva i impressió 3D, constata que Catalunya disposa d'un sector tecnològic molt dinàmic i d'un ecosistema d'innovació potent, que li ofereix les condicions adequades per a l'impuls de la fabricació avançada o indústria 4.0, considerada com la quarta revolució industrial.
Idees d´experts
27-07-2016
type
Alon Lifshitz | Managing Director // La ponència d'obertura del Fòrum va anar a càrrec d'Alon Lifshitz, Managing Director de Blumberg Capital, amb una àmplia experiència en inversions en empreses amb alt potencial i un gran coneixement dels mercats tecnològics europeu, japonès i israelià.
Idees d´experts
07-10-2015
type
Pol Hortal | tutor del Programa Start-up Catalonia // Pol Hortal és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en Internet, Màrqueting i Estratègia de Negoci. Ha participat de manera activa en la concepció i materialització de 15 start-ups. Ha portat més de 300 projectes de comunicació i màrqueting en diferents sectors i mercats per a grans marques.
Jornades i monogràfics
17-06-2013
type
Amb més de 1.800 entrevistes entre inversors i emprenedors, i més de 12.000 visitants, el Bizbarcelona 2013 va tancar 3 dies que van concentrar tot el capital emprenedor i de suport a les pimes, i els inversors que busquen nous negocis i franquícies amb potencial d'èxit. A continuació t'oferim una selecció de les millors idees d'experts del Bizbarcelona 2013, per emprendre i accelerar el creixement del teu negoci.
de 1 a 10