Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Setmana de la internacionalització x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 20 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
27-06-2017
type
Per tal d'afavorir la connexió de les empreses catalanes al món, ACCIÓ organitza la Setmana de la Internacionalització, on els empresaris poden conèixer de primera mà la realitat econòmica, política i empresarial de 110 mercats, i trobar oportunitats de negoci i tendències del seu sector.
Jornades i monogràfics
29-06-2016
type
Per conèixer les tendències d'internacionalització del teu sector i les oportunitats de negoci al món. Per trobar nous mercats on exportar o implantar-te. Per impulsar un projecte d'innovació internacional... Descobreix les idees extretes dels seminaris especialitzats sobre regions i països emergents que es van presentar durant la Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ.
Jornades i monogràfics
01-07-2015
type
Veure món, viatjar. A qui no li agrada fer les maletes durant uns dies i descobrir què s'amaga més enllà de les fronteres conegudes? Per a l'empresa catalana, però, la internacionalització ja no és un passatemps. No ha de ser aquella eterna assignatura pendent, o el petit departament oblidat. Quan el mercat és el món, exportar és una fita inajornable.

A la Setmana de la Internacionalització 2015, les empreses catalanes van poder conèixer de primera mà els casos d'èxit més interessants, els consells i les recomanacions imprescindibles. La maleta, el bitllet d'avió i els idiomes a punt, que és l'hora de ser internacionals.
Casos d´empresa
08-09-2015
type
Setmana de la Internacionalització 2015 // Condor, Digital Legends, Metalquimia, Europastry, Zanini, Reig-Jofre i Fluidra, ofereixen les reflexions i testimonis sobre el seu procés de creixement internacional.
Jornades i monogràfics
25-06-2014
type
La Setmana de la Internacionalització és l'esdeveniment de referència de l'empresa exportadora. Els experts d'ACCIÓ assessoren les empreses en el seu camí cap a l'exterior, tant per conèixer noves destinacions, com per prioritzar els productes i països amb més possibilitats.

La darrera edició, el maig de 2014, va iniciar-se amb la sessió plenària a càrrec del Prof. Dr. Germà Bel, economista i polític català, que va parlar de l'estat en què es troba l'economia catalana i els seus factors estimulants.Durant la sessió també van participar els representants de les empreses SCYTL, ZANINI i IMC TOYS en una taula rodona.

A continuació pots veure els vídeos del Prof. Dr. Germà Bel i de la taula rodona de la de la sessió plenària. També volem compartir amb tu totes les presentacions dels seminaris temàtics i geogràfics que van tenir lloc durant la Setmana de la Internacionalització 2014.
Jornades i monogràfics
06-05-2013
type
La Xina gaudeix d'un creixement sostingut anual de quasi el 9% els darrers deu anys. És un mercat imprescindible que presenta, però, diverses singularitats que cal conèixer. En aquesta jornada, diversos experts i empreses analitzen les claus per invertir amb èxit al gegant asiàtic.
Jornades i monogràfics
29-04-2013
type
Turquia és un mercat estratègic que pot representar una quota de facturació important per a les empreses catalanes i una porta d'entrada a la zona. Cada vegada més, empreses que ja hi estan exportant prenen la decisió d'implantar-s'hi, via creació d'una filial pròpia o via un model de joint-venture amb un potencial soci turc.
Jornades i monogràfics
18-04-2013
type
Més de 800 empresaris catalans amb projectes d'expansió internacional s'han entrevistat amb els 34 directors de les oficines de la Generalitat de Catalunya a l'exterior en el marc de la 20a edició de la Trobada de Centres de Promoció de Negoci d'ACC1Ó. Durant la jornada hem pogut aprofondir en algunes de les principals oportunitats de negoci per l'empresa catalana, en els mercats més dinàmics i en sectors estratègics.
Jornades i monogràfics
16-04-2013
type
A Líbia tot està per fer. El país africà ofereix ingents oportunitats de negoci per a les empreses catalanes en diversos sectors. Les empreses transnacionals ja han començat a fixar-s'hi i a fer-hi negoci i ara és el moment d'entrar al mercat libi per la debilitat del sector privat intern.
Jornades i monogràfics
29-10-2012
type
Més de 1.000 professionals van inscriure als seminaris específics gratuïts de la Setmana de la Internacionalització d'ACC1Ó del passat mes d'octubre, una jornada única on els assistents van poder descobrir les oportunitats de negoci emergents que ofereixen els diferents mercats del món per a l'empresa catalana.
de 1 a 10
Acota la teva cerca
Secció de la web
Gènere
Sectors
  • No hi ha Sectors  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Tipus de jornada o monogràfic
  • Setmana de la internacionalització x
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca