Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  eurecat x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 3 resultats
Casos d´empresa
21-02-2017
type
StayActive //

L'estrès està considerat un dels principals problemes de salut de la Unió Europea, on afecta el 30% dels treballadors. Ara, una samarreta intel·ligent desenvolupada amb la participació d'Eurecat permetrà mesurar fins a quin nivell l'estrès ens afecta en el nostre dia a dia a la feina.

Casos d´empresa
25-01-2017
type
Neos Surgery // La start-up catalana Neos Surgery, que dissenya i fabrica implants per a operacions de neurocirurgia, ha liderat el desenvolupament d'una nova tecnologia que millora els implants que s'ubiquen en la columna vertebral. El projecte, anomenat Col-Test, s'ha fet en col·laboració amb el centre tecnològic Eurecat, acreditat amb el segell TECNIO d'ACCIÓ. El projecte permet tractar amb una major eficàcia problemàtiques com la lumbàlgia, que es calcula que afectarà entre un 49 i 80% de la població en algun moment de la seva vida.
Presentacions
27-01-2016
type
Europa aposta per fomentar la Indústria 4.0, el nou model industrial nascut de la fàbrica intel·ligent i d'una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses. Els canvis en el teixit empresarial que impulsa la Indústria 4.0, sobretot en l'aplicació de les TIC en la gestió de plantes productives, genera nous reptes i noves oportunitats.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Sectors
Països
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca