Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  emprenedoria social x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 8 resultats
Jornades i monogràfics
09-01-2017
type
Professionalització de la gestió, caiguda de vendes, millora de la competitivitat, relleu generacional, creixement internacional, etc. Les empreses passen per diferents fases i reptes al llarg de la seva vida.
Jornades i monogràfics
10-10-2016
type
Com és l'emprenedoria social? Com són els fons de capital risc filantròpic? Descobreix quin perfil d'inversors aposta per aquest tipus de projecte i quin valor afegit aporten a la societat.
Jornades i monogràfics
21-09-2015
type
Invertir en projectes que no només tenen un retorn econòmic, sinó que donen solució a una necessitat de la societat és el que anomenem inversions d'impacte. Els emprenedors socials tenen l'oportunitat de desenvolupar un model econòmic més just, inclusiu i sostenible desenvolupant projectes en diversitat de sectors com l'educació, les tecnologies netes o la salut.


Idees d´experts
01-03-2015
type
Què necessites, emprenedor? Catalunya Emprèn ha presentat noves eines per facilitar el procés emprenedor. En aquest acte, introduït per l'Honorable Sr. Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació, i el director del Programa Catalunya Emprèn, Pere Condom, s'ha fet un balanç del Programa Catalunya Emprèn, promogut per la Generalitat de Catalunya, i de les iniciatives en matèria emprenedora que alinea i engloba.

Idees d´experts
10-10-2016
type
Luisa Alemany // Especialista en fons de capital risc filantròpic i en emprenedoria social, sap quin és el perfil d'aquests emprenedors i quins són els projectes que sedueixen als inversors. Si vols saber quines especificitats té aquest tipus d'inversió, no et perdis aquesta entrevista.
Idees d´experts
10-10-2016
type
Luisa Alemany // Consulta les idees força de la ponència de Luisa Alemany que va tenir lloc a l'Esmorzar de Finançament del passat 21 de setembre.
Idees d´experts
01-03-2015
type
Diversos agents de l'ecosistema emprenedor han exposat la realitat dels respectius segments d'emprenedoria on treballen per tal d'exemplificar i tenir una idea global de la diversitat emprenedora que recull en el seu si el Programa Catalunya Emprèn.
01-03-2015
type
Catalunya Emprèn // Tots els serveis per a emprenedors, prestats per entitats públiques i privades de Catalunya, a un sol clic.
Acota la teva cerca
Secció de la web
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau
Tipus de jornada o monogràfic
Col·lecció
  • No hi ha Col·lecció  per aquesta cerca