Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Comerç internacional x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 438 resultats
de 1 a 10
Idees d´experts
08-09-2017
type
Salvador Esteve | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Lima // Salvador Esteve, director de l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Lima, ens dona la seva visió experta de les experiències catalanes en aquella zona i fa una descripció dels sectors més interessants per fer negoci al Perú.
Idees d´experts
07-09-2017
type
Ana Coelho | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Brussel·les // Anna Coelho, directora de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Brussel.les des de l'any 2003, ens parla del mercat del Benelux i el seu elevat poder de compra, així com dels sectors que generen més oportunitats per a l'empresa catalana ara mateix.
Idees d´experts
07-09-2017
type
Marc Gràcia | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Boston // Marc Gràcia, director de l'oficina de Comerç i Inversions de Catalunya a Boston ens explica perquè Boston és conegut a nivell mundial com un hub de talent que atrau una gran quantitat d'inversió privada i venture capital a la zona.
Idees d´experts
07-09-2017
type
Jordi Maluquer | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Singapur // Jordi Maluquer, director de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Singapur, hi treballa des de fa 20 anys i amb el seu profund coneixement de la regió, ens parla en aquesta vídeo-entrevista dels sectors més interessant per a l'empresa catalana al seu país, i sobretot a Singapur, que actua com a hub regional de negocis al sud-est asiàtic.
Idees d´experts
04-09-2017
type
Mar Pérez | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tel-Aviv // Mar Pérez, directora de l'oficina de Comerç i Inversions a Tel-Aviv ens parla d'una economia forta i resistent, que durant els darrers 15 anys ha tingut un creixement ininterromput del seu PIB i on la taxa d'atur està actualment al voltant del 5%. Malgrat la situació geopolítica, Israel és una de les economies més segures i més fortes del món.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Clara Barreneche | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York // Clara Barreneche, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Nova York, ens dóna les claus per entrar a un mercat sofisticat i fragmentat com el dels Estats Units, on hi ha oportunitats per a empreses catalanes, com és el cas d'èxit de Grífols.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Geneviève Abbott | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real // Geneviève Abbott, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Mont-real, assegura que la recent signatura de l'acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Canadà suposarà una oportunitat per a les empreses catalanes a l'hora de fer negocis ja que podria suposar una baixada dels aranzels a zero.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Jacob Duus | Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen // Jacob Duus, director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Copenhaguen, analitza el mercat danès enfocat a centres logístics i desenvolupadors de producte. En aquest sentit, les empreses catalanes poden trobar oportunitats de cooperació en recerca i desenvolupament, com ja estan fent Comsa, que participa en dos projectes importants d'infraestructures, o Almirall, que ha signat un acord amb una multinacional danesa.
Idees d´experts
30-08-2017
type
Gemma Puig | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney // Gemma Puig, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Sydney, presenta algunes oportunitats del mercat australià per a les empreses catalanes, especialment en el sector de les infraestructures.
Idees d´experts
24-04-2017
type
Yuko Kijimoto | Directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tòquio // Yuko Kijimoto, directora de l'Oficina Exterior de Catalunya a Tòquio, ens dóna les claus per expandir o consolidar l'empresa catalana al Japó, apuntant els sectors que més estan creixent al país asiàtic.
de 1 a 10