Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Capital risc x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 93 resultats
de 1 a 10
Jornades i monogràfics
18-07-2017
type
El Fòrum d'Inversió és i l'escenari ideal per conèixer els millors projectes empresarials. Les start-ups tenen l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors i de fons de capital risc predisposats. Per la seva banda, els inversors coneixen de la mà dels seus propis impulsors, projectes amb alt potencial de creixement. A més, suposa un punt de trobada i connexió entre emprenedors i inversors a Catalunya.
Jornades i monogràfics
27-07-2016
type
El Fòrum d'Inversió és el principal punt de trobada i connexió entre emprenedors i inversors a Catalunya. Es tracta d'un esdeveniment, amb un format innovador i dinàmic, on l'emprenedor té l'oportunitat de presentar el seu projecte davant d'un gran nombre d'inversors i de fons de capital risc predisposats. Per la seva banda, els inversors coneixen de la mà dels seus propis impulsors, projectes empresarials amb alt potencial de creixement.
Idees d´experts
04-02-2016
type
Aniol Brosa | Tutor del Programa Start-up Catalonia // Aniol Brosa és tutor de Start-up Catalonia i està especialitzat en fundraising i capital risc.
Idees d´experts
09-02-2015
type
Antoni Sala | Conseller delegat de BCN Business Angels // Antoni Sala explora la seva trajectòria professional en l'àmbit de la inversió privada per compartir aquelles experiències i demostrar com aprendre dels errors. Antoni Sala ha estat durant 10 anys Subdirector General de Caixa Tarragona. Ha estat membre del consell d'Administració de més de 18 companyies a diversos sectors i conseller delegat de diverses empreses. BCN Business Angels, entitat de la qual n'és conseller delegat actualment, és una xarxa pionera d'inversors amb més de 40 membres.
Idees d´experts
27-12-2014
type
Lluís Font | Cofundador de Zyncro // Lluís Font repassa davant dels assistents d'aquest Esmorzar de finançament el procés de cessió de la companyia Zyncro a la societat mexicana Paraná per reflexionar sobre les dificultats que poden aparèixer en aquest tipus d'operacions. Així mateix, emmarca les potencialitats de Barcelona com a ciutat on fer créixer les empreses, i és que, després de Berlín, és la ciutat europea on s'hi generen més start-ups.
Idees d´experts
01-12-2014
type
Òscar Farres | director d'Inversions del FEI // El Fons Europeu d'Inversions (FEI) és una entitat de la Unió Europea creada fa vint anys pel Banc Europeu d'Inversions (BEI), la Comissió Europea i diversos òrgans financers europeus. El seu objectiu és donar suport a l'emprenedoria i la innovació, així com ampliar la capacitat inversora de les petites i mitjanes empreses i fomentar la coinversió entre inversors privats a escala europea.
Idees d´experts
19-11-2014
type
Josep Lluís Sanfeliu | Managing partner d'Ysios Capital // Com podem aixecar més capital en una segona ronda de finançament? A qui recórrer? A quines xifres aspirem? Aquestes preguntes són les que Josep Lluís Sanfeliu, soci fundador d'Ysios Capital, ens posa sobre la taula en aquest Esmorzar de Finançament.

Ysios Capital és una gestora de fons de capital risc del sector de les ciències de la vida i la salut amb seu a Barcelona, que treballa amb un patrimoni gestionat de 69 milions d'euros i, addicionalment, està aixecant un segon fons de 100 milions d'euros.
Jornades i monogràfics
22-07-2014
type
El I Congrés Catalunya Emprèn, que va incloure la XIX edició del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ, va ser l'escenari de conferències, sessions de networking, experiències en corporate venturing i de la presentació dels projectes amb més potencial de negoci de tot el país.
Jornades i monogràfics
17-07-2013
type
En un moment on mai no havia estat tan fàcil validar la viabilitat d'un negoci, i a partir d'aquí escalar-lo, aquest fet ofereix un seguit d'oportunitats per aprofitar. Manel Sarasa, fundador de wineissocial, repassa les principals tendències de l'emprenedoria.
Jornades i monogràfics
04-07-2013
type
Què cal tenir fet abans de començar a buscar inversors per al fons? Quines etapes té un procés de fundraising? Com s'accedeix als diferents inversors i què els interessa més? En aquest Esmorzar de Finançament, Daniel Sánchez, General Partner de Nauta Capital, explica el procés de recerca de fons per part d'una societat de capital risc.
de 1 a 10