Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Capital humà x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 120 resultats
de 1 a 10
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Edicions del Periscopi // Edicions del Periscopi és una de les editorials destacades de la nova fornada sorgida els últims anys a Catalunya. Tot i la incertesa sobre el futur del sector del llibre, creuen fermament que la passió per la lectura perdurarà, i per això aposten per buscar la qualitat literària per sobre de tot
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Celbiotech // Celbiotech és el grup de recerca en enginyeria paperera que la UPC té al seu campus de Terrassa. És un exemple més de l'èxit en la recerca i la innovació, amb la patent d'un nou compost aquós per funcionalitzar o modificar les propietats del paper. La comercialització d'aquesta patent és una nova mostra de com funciona la transferència tecnològica
Jornades i monogràfics
27-02-2012
type
Captar i comprometre els millors professionals és un dels reptes dels emprenedors a l'hora de formar el seu equip. Miguel Vicente, fundador de LetsBonus, explica l'exponencial creixement de l'empresa a través de la gestió del talent i el capital humà.
Jornades i monogràfics
20-01-2012
type
Autofinançar-se o emprendre amb els recursos mínims. Aquest és el significat del bootstrapping. Marek Fodor, cofundador d'Atrapalo.com i inversor en diverses startups, en dóna les claus a través de la seva experiència emprenedora.
Jornades i monogràfics
29-11-2011
type
Durant el mes de novembre de 2011 s'ha celebrat el Fòrum Internacional d'Universitats Corporatives (ICUF), un punt de trobada per a directius de recursos humans d'empreses multinacionals que té per objectiu innovar els models d'aprenentatge i millorar la capacitació dels empleats a través de la formació corporativa.
Publicacions
08-06-2011
type
El món postcrisi es perfila molt més complex i policèntric. Aquest nou entorn més inestable, de canvis ràpids i constants, comportarà nous riscs que caldrà saber gestionar, però alhora noves oportunitats fins ara inexistents.
Guies I+I
24-11-2010
type
Aquesta guia mostra les millors formes d'aprofitar les eines tecnològiques existents, com són els espais de col·laboració, la missatgeria instantània, les solucions de mobilitat o els sistemes de cerca d'informació, per tal d'augmentar la productivitat de les persones a les empreses, tot descrivint processos, metodologies i exemples que permeten optimitzar-ne la seva gestió.
Jornades i monogràfics
28-01-2010
type
En aquest Esmorzar es va veure, mitjançant un exemple pràctic, quins són els punts a tenir en compte en una Due Diligence de RRHH, com identificar les persones clau dins l'organització i com valorar-ne el seu Know How tècnic, la seva xarxa d'influències, el seu lideratge intern i de mercat, i la seva capacitat per afrontar els reptes corresponents a cada una de les fases de creixement empresarial.
Publicacions
01-04-2006
type
Aquest estudi de referència, aporta una visió global sobre la capacitat actual d'innovació a Catalunya, sobre l'estat d'alguns factors que incideixen sobre aquesta, i sobre el paper les polítiques d'innovació. En primer lloc, es mostren i interpreten els indicadors que descriuen la situació de les empreses, dels centres de recerca i de les relacions entre ambdós agents.
Idees d´experts
27-02-2012
type
Miguel Vicente | Fundador i CEO , LetsBonus // Com aconseguir créixer a través del talent? Com es pot convèncer els millors de cada àrea per sumar-se a un projecte emprenedor? Miguel Vicente, fundador de LetsBonus, explica pas per pas la creació d'un equip que ja integren més de 600 persones en 8 països. Envoltar-se de talent que complementi les capacitats existents a l'equip és clau per engegar el negoci.
de 1 a 10