Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Bones pràctiques x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 141 resultats
de 1 a 10
Casos d´empresa
05-03-2015
type
Enric Moros , Gerent d'Obrelsa //

El mercat de les energies renovables està a Xile en el seu millor moment. En aquesta línia, a l'Amèrica Llatina es van instal·lar 625 megawatts d'energia solar fotovoltaica durant 2014, quantitat que representa un formidable augment del 370% respecte a l'any anterior, i s'espera que la xifra es tripliqui enguany, fins arribar als 2,1 gigawatts.

Casos d´empresa
22-12-2014
type
Humbert Ferrer , Director general // Corma és una cooperativa catalana de distribució de planta ornamental formada per 35 empreses.
Casos d´empresa
22-12-2014
type
Fran Carretero , Director d'exportació // Circutor és una empresa especialitzada en solucions globals per a l'eficiència energètica.
Casos d´empresa
22-12-2014
type
Dangel Salazar , Director general i fundador // Cyberall Group és una empresa dedicada a l'exportació de material elèctric, control industrial i automatització.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Nausica Trias , Directora general adjunta d'Aplicacions d'Intel·ligència Artificial (AIS) // Aplicacions d'Intel·ligència Artificial (AIS) és una consultoria especialitzada en assessorar empreses en un entorn internacional des de la perspectiva estratègica, financera i tecnològica a partir del disseny de solucions d'intel·ligència artificial.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Aplicada Nanopartícules // Aplicada Nanopartícules és un estudi d'enginyeria de partícules inorgàniques. Amb la recerca en nanotecnologia, aquest spin-off de l'ICN2, la UAB i l'ICREA vol contribuir al desenvolupament de tecnologies més sostenibles, eficients i intel·ligents; associant llibertat i responsabilitat al seu projecte
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Biosfer Teslab // Biosfer Teslab realitza proves de diagnòstic in vitro per a l'avaluació de risc cardiovascular en pacients d'alt risc. Un exemple de recerca exitosa traslladada al mercat per retornar a la societat la inversió feta.
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Goldemar // Goldemar és el fruit d'un resultat inesperat de recerca. Proporciona solucions tècniques en la purificació de l'aire a través de la nanotecnologia; i treballa amb Defensa i la indústria de l'automòbil per reduir contaminants en ambients tancats
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Inèdit // Inèdit ajuda els seus clients a incorporar el vector ambiental en els seus productes. Una empresa de recerca aplicada en el camp de la sostenibilitat i la prevenció ambiental. La seva premissa és que ser més sostenibles ens fa més innovadors
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Oncologia Plasmònica (ICFO) // L'Oncologia Plasmònica investiga les propietats òptiques de les nanopartícules d'or per desenvolupar noves eines per al diagnòstic i la teràpia menys invasiva del càncer. Recentment, ha desenvolupat un xip per ajudar a la detecció precoç de la malaltia a partir d'una sola gota de sang; en un nou exemple de transferència tecnològica sobre la recerca
de 1 a 10