Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Atracció de talent x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 53 resultats
de 1 a 10
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Edicions del Periscopi // Edicions del Periscopi és una de les editorials destacades de la nova fornada sorgida els últims anys a Catalunya. Tot i la incertesa sobre el futur del sector del llibre, creuen fermament que la passió per la lectura perdurarà, i per això aposten per buscar la qualitat literària per sobre de tot
Casos d´empresa
17-12-2014
type
Celbiotech // Celbiotech és el grup de recerca en enginyeria paperera que la UPC té al seu campus de Terrassa. És un exemple més de l'èxit en la recerca i la innovació, amb la patent d'un nou compost aquós per funcionalitzar o modificar les propietats del paper. La comercialització d'aquesta patent és una nova mostra de com funciona la transferència tecnològica
Jornades i monogràfics
18-11-2010
type
La jornada,organitzada per Invest in Catalonia d'ACC1Ó, va tenir com a objectiu informar les empreses estrangeres establertes a Catalunya dels aspectes més rellevants a tenir en compte pel que fa als treballadors desplaçats a Catalunya, com ara el règim fiscal, laboral, aculturació o atracció de talent, entre d'altres.
Publicacions
09-09-2010
type
Examina les tendències i noves dinàmiques d'internacionalització de serveis en països avançats i emergents. Identifica els factors de competitivitat i perfila el posicionament competitiu d'Espanya i Catalunya dins el context internacional. Descriu el teixit terciari català i perfila algunes de les estratègies i dels processos d'internacionalització que segueixen les empreses catalanes (molt diferents a les que tradicionalment han efectuat les empreses manufactureres).
Publicacions
01-06-2010
type
La globalització i la caiguda constant dels costos de les telecomunicacions han modificat el paradigma de la competència internacional. Avui dia, és possible externalitzar a altres països i regions tant la producció de béns i serveis (offshore) com de tasques concretes (task trade). Aquest estudi analitza aquest darrer i nou fenòmen a Catalunya.
Jornades i monogràfics
09-07-2009
type
L'objectiu d'aquesta trobada era parlar de l'Investment Readiness, programa dirigit a empreses de base tecnològica o innovadores amb alt potencial de creixement, que es trobin en fase d'expansió i necessitin suport en el procés de preparació, adaptació i transformació internes per rebre inversió, per assolir noves etapes de creixement.

Publicacions
08-12-2008
type
La gestió del talent o, com diu el primer col·laborador de la revista, Andreu Mas-Colell, professor de la Universitat Pompeu Fabra i president de la Barcelona Graduate School of Economics: «cultivar, fixar i atreure talent». Aquest és el contingut central del monogràfic que Paradigmes dedica a un intangible esdevingut factor de producció fonamental en la societat del coneixement.
Publicacions
01-05-2008
type
En aquest document s'analitzen algunes de les principals activitats que formen el sector quinari i el seu impacte en diferents ciutats i economies d'alguns països apuntant les principals tendències de futur en aquestes indústries creatives, de continguts i culturals, examinant la potencialitat d'aquest sector a Catalunya.
Idees d´experts
25-05-2012
type
Lara Pellegrini | Directora , Pedelta // L'empresa Pedelta és una reconeguda companyia especialista en enginyeria d'estructures i ponts. Lara Pellegrini, directora i responsable comercial, explica l'experiència internacional de Pedelta a Colòmbia, on la seva especialització els ha ajudat a tenir èxit.
Idees d´experts
01-03-2011
type
Responsables d'empreses catalanes del sector de la telefonia mòbil | Pavelló Català , Mobile World Congress // El sector de la telefonia mòbil viu en un procés evolutiu permanent i l'empresa catalana no n'és una excepció. Sota el paraigua del Mobile World Congress d'enguany, onze experts i responsables de companyies amb seu a Catalunya ens expliquen com aprofitar les oportunitats de negoci en la telefonia mòbil.
de 1 a 10