Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  Aigua x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 58 resultats
de 1 a 10
Publicacions
13-03-2017
type

El sector de l'aigua a Catalunya inclou totes aquelles empreses, entitats i agents involucrats en la gestió del cicle integral de l'aigua per a ús domèstic, industrial, agrícola i de serveis.

Casos d´empresa
17-12-2014
type
Monestir de Santa Maria de Poblet // El Monestir de Santa Maria de Poblet va perdre el caràcter autàrquic amb l'auge de la revolució industrial. Ara, de la mà d'una estudiada revolució ecològica, pretén recuperar la seva autarquia a través de l'estalvi energètic, la producció d'energies renovables i el cultiu de fauna pròpia del clima mediterrani
Jornades i monogràfics
09-02-2012
type
El món està canviant. El creixement de la població mundial, la creixent urbanització i el desenvolupament econòmic dels països emergents acceleren la pressió sobre els recursos naturals i el medi ambient. Aquests canvis demogràfics i socioeconòmics obren la porta a noves oportunitats internacionals al voltant de l'energia, l'aigua, l'alimentació, la sostenibilitat urbana o la mobilitat.
Catàlegs
01-03-2009
type
El directori recull 37 fitxes amb informació tecnològica d'empreses catalanes del sector del medi ambient. Destaca les novetats en tecnologies per reduir l'impacte mediambiental.
Publicacions
01-09-2007
type
El treball té per objectiu estudiar els escenaris de futur dels diferents subsectors del medi ambient, com són la consultoria, la construcció, els béns d'equip i els serveis, per als vectors mediambientals de l'aigua, l'atmosfera, les energies renovables i els residus en els mercats amb més potencial per a les empreses catalanes, a partir dels que se n'extreuen les oportunitats i els reptes de futur per a l'empresa.
Casos d´empresa
09-02-2012
type
Icnita // A Icnita es preocupen per la sostenibilitat de les nostres ciutats. Aquesta jove empresa ofereix solucions tecnològiques innovadores per gestionar les infraestructures de les urbs i millorar la mobilitat dels ciutadans. Estan creixent amb força a Europa, i ja tenen un peu a llatinoamèrica, on les necessitats de sostenibilitat urbana són cada cop més importants, i els recursos, molt escassos.
Casos d´empresa
09-02-2012
type
AECA Group // Oferir solucions energètiques econòmiques i sostenibles arreu del món. Aquesta és la raó de ser d'AECA. Amb un model de negoci innovador que genera valor a través del propi estalvi, el grup està creixent de manera decidida en mercats emergents de l'Africa, Àsia o l'Amèrica Llatina, on tenen unes necessitats energètiques cada cop més importants, però molt pocs recursos.
Idees d´experts
18-11-2011
type
Antoni Fita | Coordinador Àrea de Coneixement Empresarial d'ACC1Ó // Quines oportunitats internacionals s'obriran a l'empresa catalana en els propers anys? Antoni Fita, coordinador de l'àrea de coneixement empresarial d'ACC1Ó, resumeix les oportunitats i les noves àrees de negoci derivades dels principals canvis demogràfics, socioeconòmics i d'escassetat de recursos bàsics.
Casos d´empresa
19-09-2011
type
Tecnoconverting // En 6 anys de vida, Tecnoconverting ha evolucionat des d'un taller de caldereria a ser una referència internacional en maquinària de tractament d'aigües. L'empresa de Sant Fruitós de Bages ja disposa de tres patents, però continua invertint en innovació per seguir creixent i consolidant-se al mercat internacional.
Casos d´empresa
07-07-2011
type
Sea Electric Waves // Les energies renovables ofereixen oportunitats en els llocs més inesperats. Trobar-les és un repte que han superat amb bona nota els fundadors de Sea Electric Waves.
de 1 a 10