Seccions

Coneixement 

Banc de coneixement

Banc de Coneixement Empresarial- Enrere
Estàs cercant per:  3d x Publicats al
Ordenat per
S'han trobat 8 resultats
Casos d´empresa
01-03-2017
type
HP //

HP és una de les multinacionals amb presència més destacada a Catalunya. Situada a Sant Cugat del Vallès, és la seu internacional de la firma per a la impressió 3D i un punt de referència mundial en aquest camp.

Arxivat a: Innovació i R+D, R+D, 3d, hp
Jornades i monogràfics
13-09-2016
type
El sector de la fabricació additiva o 3D (màquines, materials i serveis associats) està creixent a ritmes superiors al 30% anual en diferents segments. Barcelona destaca com un dels focus més actius en la fabricació digital, amb la seva xarxa de fab labs.

Idees d´experts
29-09-2016
type
Jaume Homs | HP Iberia Sales Manager // HP és un dels principals protagonistes de la revolució 3D. Sigui per ambició innovadora, sigui per esperit de supervivència, saben que la impressió 3D transformarà el seu sector i, de pas, modificarà molts models de negoci que ni s'ho imaginen. Parlem amb Jaume Homs sobre alguns dels seus actuals reptes i oportunitats.
Idees d´experts
13-09-2016
type
Vinton Cerf // Els efectes de la difusió de la fabricació additiva es materialitzen amb un increment de la productivitat, un menor impacte ambiental i una nova ordenació de les cadenes de valor. Vinton Cerf, científic nord-americà considerat com un dels pares d'Internet, fa les seves aproximacions a la impressió 3D en aquesta ponència.
Idees d´experts
13-09-2016
type
Magí Galindo // Magí Galindo, expert internacional en el camp de la fabricació additiva i impressió 3D, constata que Catalunya disposa d'un sector tecnològic molt dinàmic i d'un ecosistema d'innovació potent, que li ofereix les condicions adequades per a l'impuls de la fabricació avançada o indústria 4.0, considerada com la quarta revolució industrial.
Casos d´empresa
13-09-2016
type
Maier3D // Les empreses estan adaptant els seus departaments d'R+D i innovació per tal de reduir costos i temps en el desenvolupament de productes. El pas següent és traslladar les tecnologies innovadores a les indústries per crear nous processos de fabricació ràpida (just in time) i personalitzar productes de forma massiva. En aquest context, han entrat amb força les tècniques de fabricació additiva. Descobreix el cas de Maier3D, una empresa que ha apostat per la impressió 3D.
Arxivat a: Innovació i R+D, R+D, 3d
Jornades i monogràfics
10-12-2014
type
El segle XXI les cuines del món estan perdent el protagonisme a la llar de manera progressiva: el temps dedicat a l'àpat minva, hi ha menys estómacs a alimentar a casa i els hàbits gastronòmics sovint se supleixen per mals hàbits i plats menys saludables. En aquest context, l'start-up Natural Machines ofereix un producte que integra cuina ràpida, sana, d'estalvi energètic, de disseny i compatible amb problemes d'al·lèrgies alimentàries. Però quines són les claus d'aquest procés innovador?
Articles
13-09-2016
type
La impressió 3D (o manufactura additiva, com es coneix la seva aplicació industrial) consisteix en la unió progressiva d'un o més materials per crear un objecte a partir d'un model digital i forma part del conjunt de tècniques que conformen la fabricació digital. És un mercat que ha crescut els últims anys i per al qual es preveu una dinàmica ascendent.
Acota la teva cerca
Sectors
Països
  • No hi ha Països  per aquesta cerca
Tecnologies
  • No hi ha Tecnologies  per aquesta cerca
Comarques
  • No hi ha Comarques  per aquesta cerca
Paraules clau